måndag 6 mars 2017

Romme by day

 Hej på er!


Så var det måndag igen, och barnens sportlov är slut.
Vi har haft en jättemysig vecka trots att vädret inte var på vår sida alla dagar, och har hunnit med det vi tänkt oss. Igår avslutade vi med en heldag i backen, från öppning till stängning. Superhärligt!

Här nedan kommer en liten hyllning till Romme Alpin. Vi är så glada att vi har den här fina, välskötta anläggningen bara 10 minuters bilfärd hemifrån.


På med skidorna! Nu bär det av!


Utsikt i liften på vägen upp. Ljuvligt för en skidälskare.Nypistat! Ljudet. Känslan. Mmmm!


Vi har hittat en liten tvåstolslift som ligger väldigt bra till för vår del nu när vi inte behöver röra oss i barnbackarna. Jättepraktiskt, och mycket mindre kö.

Bo's är en av våra absoluta favoritbackar. Den funkar för alla!P ser lite murken ut. Han har nog tröttnat på mammans alla fotostopp ;-)


Toppstugan. Här kan man välja mellan att fika, köpa "lättare" lunch (gulaschsoppa, pannkaka, pasta) eller att äta lite mer á la carte. Vi väljer ofta det sistnämnda trots att det kostar en slant, barnen tycker om maten och det är lite lugnare än i den andra restaurangdelen. För min del, som inte tål gluten, är det också viktigt att det finns glutenfria alternativ på menyn, så den biten spelar också in. Det var här vi var på Fondueafton kvällen innan.


Goda burgare!


Soliga dagar är det superskönt att kunna sitta på altanen och mysa.


Våffelstugan är också fin! To do: Kolla om de erbjuder glutenfria våfflor!


Utsikt över våffelstugan.


Solen tittade fram då och då, och det var riktigt skönt väder även om det var lite i blåsigaste laget.


Upptäckte att de kommer hinna stänga innan påsklovet börjar, antagligen eftersom påsken är så sen i år. Rackarns! Måste försöka åka mycket på helgerna, den här perioden som börjar ju är ju den absolut härligaste!!


Ha en fin dag allihop!


Kram
a

Inga kommentarer: