söndag 29 januari 2017

Var det nån som sa...?

...semester!! Det här är semester på riktigt det! Uj, vad man längtar tillbaka när man ser bilderna...!*

Innan avresa så längtar man, och så längtar man, och så längtar man lite till. Och vips är det veckan innan avresa. Och rätt vad det är så står man på Arlanda. Hela semestern framför sig. Aaah. Den känslan! Och så njuter man av de första lediga dagarna. -"Jamen, det är bara första dagen än, vi har gooooott om tid!" Och sedan händer något. Tempot skruvas upp, och innan man vet ordet av så står man där på Arlanda - igen - i kylan, och undrar hur de där veckorna plötsligt gick så fort??

Hur som helst. Här kommer lite blandade bilder från andra halvan av semestern. Vi åkte från Island till Orlando, och var där en vecka innan vi bilade ner till Fort Myers där vi hade det bra en vecka till innan det var dags för hemresa.
Den stranden! Jamen, ni ser ju! Ingen trängsel precis. Love it!!Vi hittade en strand som hette Lovers Beach. Helt underbar!!Våra finaste!!! Så mycket som de tjafsar och bråkar och retas - och ändå är de (såklart!!) det bästa man har. Bästa, bästa, bästa!!Fantastisk färg!!


Delfiner i det fria såg vi i princip dagligen. Så mysigt! Kolmården i all ära, men det är något speciellt med att se dem där de hör hemma.Vi såg en massa andra djur också, förstås. Sjöstjärnorna borde jag visa er, får bli en annan gång.


Fantastiska solnedgångar. Någon blåste en melodi i en stor snäcka, och stämningen var magisk!Det fanns gott om plats att leka och busa.
Cotton candy skies!Vi såg en sjöhäst i havet vid Lovers Key. Hade lätt kunnat missa den, men barnen var observanta.

 
Det behövs ingen tv med den här utsikten. Dock så följde vi valet via tv, och blev både förvånade och förskräckta över utgången...


Nu är det dags att börja tänka på alla födelsedagskalas! Ska försöka fixa alla inbjudningskort idag, tre kalas har vi som väntar. Roligt, men intensivt :-)

Ha en fin dag!
kram
a

Inga kommentarer: