fredag 6 november 2015

Halloweeeeekend

Hej på er!

Äntligen fredag, eller hur känner ni? :-)

Här kommer ett bildregn med bilder från förra helgen. Ojoj, så mysigt vi hade det. Vi började redan på torsdagkvällen med middag och mys hos barnens kusiner. Sedan gjorde vi upp planer för fredagen och halloweenfirande på Kolmården!Redan vid entrén kom man i god stämning, ett riktigt rövargäng som körde musik och som sedan gick runt i parken.


Storkusinerna gillar delfinexpressen!! Eller dälfäjjnäxpressän :-)


Och delfinshowen är ju alltid lika bra! Tycker alla. Utom P. Som hatar eld, och det har de visst 30 sekunder där någonstans i mitten....


Vi fick se massor av djur som man inte alls "brukar" se när man är där på sommaren. Den här mården till exempel. Vilka klor! Och tigrarna var också riktigt pigga och alerta om man jämför med juli månad då de mest ligger och dåsar. En annan höjdpunkt från parken var alla spöken och varulvar som gick utklädda och var sugna på sällskap. Lillasyster tyckte att det var i läskigaste laget, men det gick hem hos de äldre barnen. När vi kände oss färdiga med djurparken styrde vi kosan till Villa Fridhem där barnen badade i poolen. Mycket uppskattat!Afternoon tea, dear? Här har man verkligen gått all in på halloweentemat. Så himla läckert!! Fotade massor och fick ändå inte med allt. Det framgår inte så väl av bilderna, men till och med blomsterarrangemangen är genomtänkta in i minsta detalj. Superfint, verkligen!


Ja, som sagt. All in var ordet. Ni kommer att förstå vad jag menar när ni ser bilderna nedan :-)Holy crap! Nu kör vi! (Lite komiskt är att Thilda kom tassandes över till vår säng klockan tre inatt. Hade drömt en mardröm om spindlar. Undrar varför?)Lite öronvax, någon..?Ehrm...du har nåt i ögat...!Någonsin varit sugen på att prova spindelägg?Ser ju läskigt gott ut det här...!Obligatoriskt fika för alla häxor!


Det enda problemet är - var ska jag börja :-DDen här klåfingriga häxan är inte så fingerfärdig längre...Ja, jag sa ju det. All in! Det finns något för alla!


Personalen tog det hela på största allvar :-) Det är nästan halva grejen om du frågar mig. Ska det göras, ska det göras fullt ut. Och det gjordes, som synes! Men vänta bara, de här beskedliga häxorna är ingenting...Hahaha. Genialiskt! Så fräscht, med en liten twist av ofräscht. Precis lagom läskigt!Crazy bats. Eller troll. Eller typ galna varulvar. Fantasin sätter gränserna.Självaste Greve Dracula var visst bjuden på festen :-DMmmmmaränger!Spöken, råttor och blod. Vem kunde ana att det skulle vara en bra kombo?Tårtan med vampyrbett...! Me like!Min favoritkaka när jag var liten. Gärna degen också. Mums!Jamen jag sa ju att häxorna var rätt harmlösa. När man ser den här damen blir man ju nästan rädd på riktigt! Så himla bra!!!...kinda creepy!

 

När mörkret gjort entré karvade vi ut pumpor. Mitt fina lilla spöke var så nöjd och glad!

 
Sedan var det dags för spökjakt. Och spökdisco! Och ponnyridning!
Och ansiktsmålning! Ja, ni fattar. Vi har haft det otroligt bra. Kan varmt rekommendera detta till alla små och stora halloweenälskare där ute! Det är bara 51 veckor kvar nu, dags att starta nedräkningen!

Bloggen bråkar med mig tycker jag och bilder och texter hamnar hipp som happ. Flera bilder har kommit bort ser jag, men det får vara som det är.

Trevlig fredagkväll!

P&K
a

Inga kommentarer: