tisdag 6 november 2012

Inte riktigt som jag tänkt mig!

...blev det idag! Det började med ingen röst. Ingen röst alls! Väsa fram varje ord. Jag och mamma var ner på stan några ärenden och passade på att äta lunch och skulle sedan åka och hämta mattan till köket som äntligen kommit. Då slog huvudvärken till som en blixt från klar himmel, pang bara. Och illamående. Jag tog mattan, kastade in den i bilen och åkte hem fortast möjligt varpå jag däckade i soffan efter en vända på toa med kräksfunderingar. Med närmare eftertanke var det nog något migränartat, för efter värktabletter och en tupplur känner jag mig mycket piggare. Å så skönt!! Tusen tack snälla mamma som hämtade barnen på dagis, det var verkligen länge sedan jag mådde såhär pyton. Kanske är det en kombination av den tappade rösten och ansträngningen som blir när man måste prata ändå, och så förkylning med "täppt huvud" mm. Färdiggnällt från mig!Kaffekopp från butiken Adding Lifestyle som tyvärr inte finns mer. Blomman var av fantastisk fin kvalitet, har haft den i tre veckor nu!


Eftersom jag har svart bälte i att hoppa från ett ämne till ett annat så måste jag bara berätta att äldsta dottern gjorde mig stolt och glad både igår och idag! Sådär så mammahjärtat mådde riktigt gott! Det tar jag med mig och plockar fram någon dag som lite motgift när sexårstrotsen visar sig!

Nu tror jag att hela familjen ska krypa ner och lägga sig, ska bli riktigt skönt faktiskt! Hur har ni haft det sedan sist?

Pussåkramheladan!

4 kommentarer:

Lina sa...

Usch för migrän, det är så jobbigt! Här har vi provat på magsjuka tätt följt av halsont och feber, härligt när det går i omgångar;) Hoppas du mår bra idag! Kram/Lina

Annas hjärtan sa...

Ja, migrän är ju ingen riktig favorit, men idag är det bättre, säkert lite tack vare din hälsning! Ta hand om dig med vännen, tänk på att du har lastat magen med en riktig guldklimp! Kram!

Ekenäsliv sa...

Hujedamig, det är inget roligt jag vet… Jag hade ett mastodontanfall i söndags, har inte kännt mig riktigt normal förrän idag…
Skönt att du mår bättre och va härligt att dottern din gjort en god gärning, det känns verkligen så gott i mammahjärtat som du skriver.
Sköt om dig!
Kramar Anna

irma´s uthus sa...

Hejsan, hoppas du mår bättre nu? Ha en skön helg, kram Irene