lördag 21 juli 2012

This is us!


Igår fick vi äntligen tummen loss och gjorde avtrycken. Det var lite pilligt, vi använde oss av flytspackel istället för betong eftersom det är det som ugnen vilar på, sedan ska det tydligen vara enklare att få jämnt. Vad vet jag! Det var svårt att veta när det var lagom tjockt för att göra avtrycken så när vi försökte hade det nästan gått för lång tid vilket gjorde att det var svårt för barnen att trycka så pass hårt. Egentligen hade jag velat ha ytan som den är, men det ser lite kladdigt ut runt händerna när man ser dem i verkligheten så vi funderar på att måla allt vitt. Det kan hända att det inte är helt torrt heller så vi ska vänta lite. Lister ska dit runt också, vill helst ha i krom eftersom luckan är blank.Från vänster: Mathias, Thilda, Philip, Linnah och jag:-)

Tro det eller ej, men idag skiner solen! Fast det blåser kallt. Undrar vad man ska hitta på?

Pussåkramheladan!

7 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Vilken bra idé!!! Det blir ju superfint:))
Ja du, som du skrev tidigare i nått inlägg så skulle man faktiskt vilja reklammera den här "sommaren". Alltså man får ju inte i sig D-vitamin från solen den här sommaren inte… Nähä, bara att ta itu med lite hemmafix istället och sluta gnälla;))
Ha en fin dag!
Kram Anna

Anonym sa...

Hej
Super fint va duktig du är med ideer,kanon!
Kram

Annas hjärtan sa...

Tack hörrni, vad gulliga ni är! Och Anna - precis, fixarvädret kunde ju inte vara bättre. Förutom utomhus då, möjligen! Kramis!

Caroline sa...

Vilken rolig idé :)

Annas hjärtan sa...

Tack Caroline! Ja nu kan vi aldrig flytta härifrån för jag kommer aldrig kunna skiljas från de där händerna :-)

Anonym sa...

Så fint! Och med tanke på vädret kan ni väl redan börja njuta av att tända brasan... ; )

Kram M

Annas hjärtan sa...

Hej M!

Håller med dig om att en brasa inte skulle sitta fel, tyvärr måste vi vänta på sotarn' och de öppnar inte igen förrän den 13/8...! Ha en fin kväll, kram Anna