lördag 7 juli 2012

Julimorgon...

...och semester!

M och Philip har åkt för att snickra hos M's föräldrar så jag är själv med tjejerna. Passade på att uppdatera bloggen lite, det var ett tag sedan! Och nej, vi har inte varit bortresta men det har varit fullt upp ändå :-)
Nya pyjamasar igen, prickiga och randiga - kunde bara inte motstå!Sommarpresent från mamma, så himla fin bok med massor av inspiration. Tusen tack!!Lilla LinnahInspirationsbild från boken Sanselig sommer. Nu är jag på jakt efter en rosa popcornskål, var hitta i Dalarna??Storflickan!

Igår var jag och mamma med barnen på cirkus, en riktig höjdare med popcorn, cirkusskola, ponnyridning, trapetsövningar, blinkande lasersvärd, elefanter, kameler och så Bamse! Vem kan begära mer?
Jo en sak! Jag ska köpa en sån där simklämma till P som verkligen inte klarar av lukten, så fort djuren kom fram fick vi hjälpa honom att hålla för näsan ;-)

Pussåkramheladan

6 kommentarer:

Lina sa...

Haha, vad gullig han är! Och kul att du är "tillbaka" för även om jag inte har tid att kolla bloggen varje dag så gör jag det tillräckligt för att ha hunnit sakna dina uppdateringar:) Kram!

Annas hjärtan sa...

Tack Lina, kram till dig och hoppas vi kan ses snart! Ringas nån dag?

Ekenäsliv sa...

Vilken gullunge!!
Det ser ut att vara Bruka Designs popcorn skål, har du inte nån återförsäljare nära dig???
Underbara bilder, måste nog också kolla in den boken lite närmare, ser ut att vra helt i min smak:)
Kram Anna

Annas hjärtan sa...

Hej Anna! Jo, visst är det Bruka och jag har två vita härhemma, men blev sugen på den rosa nu och den finns visst ingenstans alls :-/ Har ringt runt till alla butiker jag kan komma på. Hittade den dock i Örebro och Sthlm, ska se om vi kan ta en semesteromväg :-) Hoppas allt är bra med dig, kram Anna

Anonym sa...

Halloj! Jag följer din fina blogg, själv ha jag tre söner.Vart har du köpt den fina pyjamasen, den kanske finns i blått.
mvh Veronica

Annas hjärtan sa...

Hej Veronica! Kul att du tittar in hos mig! Pyjamasarna är köpta på Kapp Ahl, tyvärr så hittade jag inga för pojkar, jag har också en pojk och hade absolut velat ha en killmodell till honom. Däremot fanns det gott om spiderman och annat...hm... Ha en bra dag! Anna