tisdag 17 juli 2012

Hemma igen...


...efter några dagars utflykt till M's syster med familj. Vi har hunnit med besök på Kolmården och Astrid Lindgrens värld, uppskattat av både stora och små. Men nu är det skönt att vara hemma igen och färdigställa några projekt och komma ikapp med tvätten.Extra roligt att komma hem till de förändringar vi gjort och som vi är väldigt nöjda med!

Idag fick det bli våffellunch!Lilla Linnah som tyckte att vardagsrumssoffan var ett toppenställe att sitta och äta sin mat. Hmmm, det tyckte inte mamman som fick lite mer att tvätta... Med den här tjejens i närheten sitter man aldrig sysslolös!

Pussåkramheladan!

3 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Borta bra men hemma bäst, eller hur?? :)
Vi kom hem ikväll och det ska bli så skönt att sova i sin egen säng igen, och så är det tyst, till skillnad från allt liv i staden som aldrig sover (Sth). Men vi har haft det riktigt bra och det var en härlig tur! I Dalarna hade vi det kalasbra hos min sambos moster, vi besökte även Gysinge.
Nu är det natti natt för min del, ska bara hänga upp en maskin tvätt till;)
Kram kram Anna

Susanne sa...

Fint!!

Annas hjärtan sa...

Anna: Härligt att höra att ni haft det bra, det där med tvätten är ju baksidan av det roliga, jag har tvättat nonstop sedan vi kom hem...!
Susanne: Tack!!
Ha en fin kväll, kram Anna