måndag 23 juli 2012

Godis är gott!

Urk vilket väder! Fast det passar bra att vara inne, fika och få lite besök! Idag har vi hunnit med min gamla barndomsvän Lisa och hennes dotter, och så har Thilda en kompis här och de leker för fullt på övervåningen. Kan dock inte låta bli att drömma mig bort lite, för ett år sedan var vi på Cypern...mmmm! Sol, bad och semester. Gissar att ni känner ungefär som jag, en viss besvikelse över att hela sommaren snart har gått och det fina vädret lyser (!) med sin frånvaro. 2012 tyckte tydligen att det var bra att göra om lite bland årstiderna, vinter, höst, höst och höst. Jaja, gnäll lär ju inte hjälpa, men det känns liiiiite bättre i alla fall :-)Häromkvällen var jag och M på bio, och det var riktigt länge sedan så det var faktiskt jättemysigt även om filmen (Snövit) inte var någon höjdare. Hade köpt både godis och biopopcorn, mums! Och igår hann vi göra en del här hemma, syrenhäcken är klippt, det är städat och fint, Melker är nyklippt och fin och jag hann dessutom med en del småprojekt som jag ska visa er någon dag.

Lilla Linnah känns hängig idag, hoppas att det inte är någonting på gång. Eller så deppar hon över vädret kanske, och jag kan knappast klandra henne!

Pussåkramheladan!

1 kommentar:

Ekenäsliv sa...

Godis är gott helt klart!!!
Vännen då, önskar jag kunde skicka lite sol till dig!! Vi har haft den här idag iaf, och det betyder enormt mycket för humöret att få lite sol.
Hoppas den lyser på dig snaaaaaart!
Kram Anna