lördag 11 februari 2012

Vintervantar!

God lördagsmorgon! Själv började jag med en liten sovmorgon. Allt är ju relativt när man har småbarn, men de två minsta och pappan var i alla fall nere och fixade frukost och brasa när jag vaknade. Helt genomtät i hela huvudet. Blä! Jaja, värre saker än förkylningar finns ju :-) Och sovmorgonen uppskattas!

Idag kommer bild på barnens nya vantar. Har beställt dem av min vän Emelies mamma Anette
Har tidigare köpt vita av henne, men tyckte att grå var mer praktiska. De är tvåändsstickade och därmed extra varma. Visst är de fina? Enda risken med dem är att man tycker att de är så fina att man snålar med att använda dem.Nu balettdags och sedan skjutsa stortjejen på kalas. Mycket kalasande nu i dagarna!

Pussåkramheladan!

5 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Sicka söta vantar!!! Duktig kompis du har=)
Ha en skön lördag nu och hoppas att du kryar på dig!
*ha ha ha, ja jag hade lite tråkigt på rasten alldeles ensam tjej med 11 killar på kursen:-) * så det blev ett lååångt inlägg!
Jag gick kurs i Windows 7 - gaaaalet spännande ;-)
Kraaam Anna

Jag och prinsarna sa...

De blev ju superfina! Min mamma hon kan hon :) Blev de som du tänkt dig i stl och utförande? Är det svarta eller marina stjärnor på Philips vantar? Äh snåla inte med att använde de. Bättre att de blir välanvända, lortiga och utslitna än att de ligger i en korg och samlar damm ;)
Vi ses i eftermiddag.
Kram kram

Vardaxlyx sa...

Vilka UNDERBARA vantar =)
Kramkram denna måndag!!

Anonym sa...

underbara vantar!
Anna, jag skulle så himla gärna vilja visa bilden på trädet med fågelbohjärtat som din dotter thilda hittade, på min blogg idag. Den är så fantastisk den bilden. Kan du maila den till mig om det är ok med dig?
lina@smedjaninterior.se
Många alla hjärtansdag kramar tlll dig! /Lina

Annas hjärtan sa...

Klart du får låna, bilder kommer med e-post! Kram och trevlig alla hjärtans dag!