tisdag 14 februari 2012

Världens bästa Thilda...

...fyller sex år idag! Jösses, det stämmer verkligen att tiden går fort när man har roligt! För sex år sedan låg jag på BB medan världens stoltaste pappa bestämde hennes namn genom att gå och småprata med henne "Thilda, min lilla Thilda..."
Den lyckan jag kände den dagen var helt obeskrivlig. Jag har ju haft turen att få känna den två gånger till efteråt, men säga vad man vill, första barnet är något lite extra! 


Ljusrosa ranunkler i glasflaskor.


Alldeles färsk liten sexåring med glugg och allt! Hon har knappt sovit alls inatt utan väckt oss hundra gånger och frågat "är det morgon snart!?" - precis som det ska vara när man är liten och fyller år! Roligast var när klockan var omkring 03 och hon viskade "mamma....så SYND att pappa inte är vaken!" Misstänker att hon tyckte att om han var vaken så hade vi kunnat passa på att öppna lite paket...?
Och designer har hon blivit också, på riktigt! Så himla fin!

Idag är de på dagis alla tre, första gången som jag har ett födelsedagsbarn "borta" på födelsedagen, annars har jag varit föräldraledig och barnen har varit hemma på rätt dag. Men hon blev väl mottagen i morse med rosa ballong vid hennes plats, och sång från en av fröknarna och kramar och så ett löfte om att mattan vid samlingen var dammsugen...Thilda tycker nämligen att den mattan är döäcklig om den inte är rengjord nyligen :-) Sådan mor sådan dotter?Men idag är förstås en dag då man kommer ihåg alla sina nära och kära - Mina älskade små hjärtan, vilken himla tur att det var just ni som kom till oss :-) Pussåkramheladan! 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina barn du har! Jag önskar att jag hade fått uppleva den känslan.

Kram på alla hjärtans dag!
/M

Anonym sa...

Dom är så fina alla dina barn. Mina är vuxna och utflugna men mina flickor var också väldigt mycket rosa med flätor, tofsar, rosetter och allt man kunde hitta som va gulligt. Du har alltid så fint och pyssligt, PRECIS i min smak :-) Hej från Pernilla

Ekenäsliv sa...

Såna finingar du har!!!
Och Grattis till 6-åringen som säkert somnat alldeles slut efter en nästan sömnlös natt;-)
Här kommer en Alla-hjärtans-dags-kram!
/Anna

Annas hjärtan sa...

Tusen tusen tack, stortjejen hade en superdag och var så nöjd så hon kunde inte peka ut vad som var "bäst" utan allt var bra, och det är ju roligt förstås! Skickar en extra stor kram till M, men även till er andra förstås. Jag tar berömmet med mig som lite bomull vid hjärtat :-) Kram Anna

Janni sa...

Dina barn är bedårande fina. Har nog aldrig sett så fina barn förutom min egen lilla smula.
Otroligt fina kalasbilder också. Jätteinspirerande :)

Annas hjärtan sa...

Men gud, gulligaste kommentaren någonsin tror jag! Gissa om jag blev glad?! Tusen tusen tack, och söndagens största kram till dig!