lördag 4 februari 2012

Nedräkning...

...på riktigt! Bara timmar kvar tills Ja må hon leva ska sjungas, sömniga ögon ska gnuggas och paketpapper rivas av. Imorgon är det födelsedagskalas hos oss! Lillasyster fyller två! Köket är pimpat med grattisvimplar och ballonger. Är det mamman eller dottern som är mest uppspelt?

Idag har storasyster haft en späckad dag, balettpremiär (utan rätt klänning, var kan den vara??) och bowlingkalas för kompisen och sedan lek hos en annan kompis och så pizzakväll och akrobatik med syskonen och så lite melodifestival förstås. Och igår lossnade första tanden, så gissa vem som var först uppe imorse för att kolla om tandfen varit här. Och det hade hon. Spännande värre, i klass med jultomten vill jag lova, fast mycket billigare. En guldtia kostade överraskningen och det var den väl värd!

Nä, nu plocka ihop det sista och sedan läggdags även för mig! Pussåkramheladan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Hittade av en händelse din blogg idag, så söta och fina barn du har!
Och en mysig blogg som jag kommer att försöka följa.

Söndagskram
M

Ekenäsliv sa...

Så fina kort du gjort!!!
Förstår det där med turbulensen kring födslen, det var väldigt turbulent när min dotter kom till världen med.. Sugklocka och sen att hon var så liten och väldigt slö... Usch vad jobbigt det var och allt runt omkring med pappan som inte var något stöd alls... Men idag har vi det bra hon och jag och en ny pappa finns för henne!!!
Tänk så fint att du har tre små hjärtan ändå!
Stor kram till dig!

Annas hjärtan sa...

Hej M och välkommen hit! Fortsätt gärna kika in hos mig! Ekenäsliv: Härligt att det blev bra till slut och att dottern fick en bra manlig förebild! Ja jag är så glad för mina tre små hjärtan! Bättre lycka finns inte! Kramis!