torsdag 16 februari 2012

Jisses...


...vad klockan blev mycket då! Har haft besök av kära vännen S och hennes barn idag, så trevligt att ses och så dumt det är att man ses så sällan! Mannen i huset håller på med en pyttemakeover i köket, berättade jag om citronplattorna som nu är borta? Kakelplattorna alltså. Som jag älskade när vi byggde huset för 11 år sedan men som jag lessnade på efter ett par år och har mått lite illa av sedan dess. Nu är de borta och nygamla vita plattor sitter på plats, och ikväll blev det fogat också.


När man gör om någonstans, hur lite det än är, så blir det kopiöst rörigt tycker jag! Vips så var min florsockerströare på vift och hamnade i Linnahs händer...som tur var märkte jag det snabbt. Snö inomhus? Nejtack! Ikväll var hon så rolig, hämtade mössor till alla när de skulle lägga sig. Dille på att spöka ut sig har hon den lilla damen!Vår i mitt köksfönster! Murgröna utan spinn (än så länge) och skugga av pärlhyacinter. Solsken utanför och februariljus!

Nu längtar vi till lördagens kalas, alla fiskedammspåsarna är färdiga med motiv från respektive "tema" och placeringskort likaså. Och sedan är det äntligen dags för Philips födelsedag på måndag. Inte lätt att fylla år sist i syskonskaran. Imorse vaknade han och frågade om det var hans tur idag? Gubben! Jag förstår verkligen att han längtar, som han tålmodigt sjungit och tittat på när systrarna öppnat paket och fått välja födelsedagsmat... Nu hoppas jag tiden går fort tills på måndag så det blir hans tur!!


Pussåkramheladan!

2 kommentarer:

Sofi sa...

Hej!
Så kul att hitta hit!:)
Vilken ljuvlig ströare!! Får man fråga vart du köpt den?
Kul med en minimakeover, blir spännande att se sen:)
Kram Sofi

Annas hjärtan sa...

Hej Sofi och välkommen! Ströaren har jag köpt hos mig & alice i Säter. Tyvärr så tror jag att den är slutsåld för jag hade lite problem med min (fel med gängorna när man ska skruva på locket) men du kanske kan ringa henne och kolla varifrån den kommer? Lycka till! Kram och trevlig fredag! Anna