söndag 19 februari 2012

12-års kalas...


...eller 642 som det stod på tårtan. Det känns som att det är mammans ålder...? :-)


Håll i er, här kommer ett kalasmaraton!


Philips dukning blev så himla mysig tycker jag! Lånade vägbanan som han fick i 1-års present som lite dekoration. Vad kan passa bättre när man är en riktig bilfantast? Temat var givetvis Blixten! Gjorde egna placeringskort i PS. Fartbulan mitt på bordet? Röda ferarribilar!Vad är ett barnkalas utan vimplar och ballonger? Sugen på likadana vimplar? Du beställer dem här!Vita ranunkler och en 4 i köket där P och hans vänner kalasade.Linnahs lilla hörna.Thildas plejs.Fiskdammspåsar med Monster high, Blixten och Hello Kitty.Tvåor vid Linnahs bord. Farmor hade hjälpt till och bakat!P hade självklart fyror! Inte för att han åt dem, han är ju inte så förtjust i fikabröd, förutom bullar som är det enda som slinker ner.Thilda dekorerade sina sexor själv!Thildas bord igen.
En tvåa vid Linnahs hörna.Det bjöds på tårta som mormor gjort, glass, kakor och lite småplock. Tyvärr så hanns det inte med att fota så mycket på det då vi plockade fram det i sista minuten och sen gick det i ett hela tiden :-)

Nu var det färdigkalasat för denna gång. 18 par barnafötter gjorde eftermiddagen till ett minne för livet. Tack alla för att ni kom, och tack till alla föräldrar som hjälpte till att serva de små med olika sorters saft osv :-)

Imorgon är det ÄNTLIGEN Philips egen dag. Hurra ♥ ♥ ♥ ♥

Pussåkramheladan!

9 kommentarer:

Tiff sa...

Gorgeous! I am going to call you to do my next birthday party ha ha.

Annas hjärtan sa...

Absolutely! Vill du ha fiskdamm också? :-D

Anonym sa...

Så fint du har gjort för dina små hjärtan, tack för att du delar med dig av bilderna. Jag blir varm i hjärtat när jag ser dem!

Kram M

vardaxlyx sa...

Helt underbara bilder sötaste =)
Jag vill önska dig en trevlig söndagskväll!!
KRAM

Annas hjärtan sa...

Tack M, vad du är gullig <3 Kram till dig! Trevlig söndagskväll till vardagslyx med, imorgon kör vi tredje och sista barnkalaset :-D

Gabriella sa...

Åh så himla käckt :) Jätte sött och häftigt. Bättre barnkalas kan man nog inte ha ;) synd att man inte är lite längre.

Fin blogg :)

Annas hjärtan sa...

Hihi - käckt - vad gulligt :-) Så säger min mamma också! Kram och ha en fin dag!

Tina Isaksson sa...

Hej!
Googlade och hamnade här.. SÅ HIMLA fint du gjort till kalsen.
Var har du hittat blå och via ballonger??
Ska ha 1-års kalas om en månad för våran son och vill med ha så:)

Kram tina

Annas hjärtan sa...

Hej Tina! Ballongerna har jag köpt på Ica i nån förpackning där det både var blå och gröna. Lycka till med kalaset, kram!