söndag 18 december 2011

Music in a box!

Har fixat en liten låda där jag samlat alla julskivor jag samlat på mig under åren. Nu kör man ju mest Spotify ändå, men när vi var i USA så sprang jag på Michael Bublé och köpte den. Själva skivan är kanske ingen hit, men den gav ändå lite stämning. Vad lyssnar ni helst på? Mina favoriter är Peter Jöbacks Jag kommer hem igen till jul, och så Robert Downey jr's version av River som finns med på skivan A very ally christmas från Ally McBeal ni vet. Och så White christmas av Bing Crosby. Mmm!



Idag har jag, M och lilla L varit på turné och fixat några julklappar. Vad smidigt det är med bara ett barn! Och mysigt att få rå om bara henne lite extra. Åkte förbi Irmas uthus på vägen hem och DÄR hittade jag mycket fint. Trots att affären är så liten finns många godbitar! En fin lanterna, en zinkhink, ett insynsskydd till ett fönster med tre hjärtan och ett fuskfönster som jag faktiskt tittat på flera gånger innan, fast aldrig där. Och så en julklapp också, inslagen i ett jättefint paket. Mycket nöjd!

Pussåkramheladan!

6 kommentarer:

liffer sa...

Moahahaha! Kopparbärs :) ger den mycket stämning den? :)

Annas hjärtan sa...

Hahahaha. Jag skrev ju att jag samlat på mig GENOM ÅREN! :-D

Anonym sa...

Lyssna på Ulf Lundells "Av himlen sänd" och "God jul". Per B.

Annas hjärtan sa...

Tack Per, det ska jag absolut göra! Mathias har ju en favoritlåt med Lundell - Hon gör mig galen. Jag vet inte hur jag ska tolka det...? :-) Ha en riktigt God jul! //Anna

Anonym sa...

Den ultimata kärleksförklaringen han tillägnar dig + lyssna på jag saknar dig även om de handlar om olycklig kärlek. god jul och glöm inte vit gran.

Annas hjärtan sa...

Ja, lyssnar man på texten så håller jag med dig. Känner man inte till sången utan bara läser sångtiteln så tänker man kanske annorlunda :-) Men det är ok, han känner säkert så ibland. Det där med vit gran vete 17, det hade mina kusiner på 80 talet... Ska fundera på det nåt år till, återkommer! Flaggstångsgran är i alla fall uteslutet. Hälsningar inredningsdiktatorn