tisdag 13 december 2011

Luciamorgon

Då var lussemorgonen här och vi har dagen till ära spelat in en liten videohälsning! Vi enades om barnens favoritsång, bjällerklang, så här kommer den! Alla ni som inte har dagisbarn längre och som saknar den tiden får titta och njuta :-) För visst är det något speciellt med små barn i juletid?



Traditionsenligt lussefirande på dagis blir det i eftermiddag, hoppas det blir lika mysigt som vanligt och att mitt gäng (yes, det känns som vi fyller halva tåget - en lucia, en tomte och en tärna. Bara pepparkaksgubbe och stjärngosse som saknas) vill vara med. Det vet man aldrig så noga i förväg. P vill gärna krångla lite när barnen varit på dagis, sedan åkt hem en stund och sedan tillbaka igen. Då är liksom hans dagiskvot för den dagen redan fylld tycker han. Men det är ju så roligt om alla är med. För i år är sista året på länge när vi har alla tre på samma ställe, nästa år börjar Thilda förskoleklass. Tiden går fort när man har roligt!

Pussåkramheladan!

4 kommentarer:

liffer sa...

Oo, så fint! :D
Vilken stämning.

Annas hjärtan sa...

Tack Lisa! Visst var det lite gulligt? Hur var det nu igen, firar man lucia i norge?

Jag och prinsarna sa...

Åå vad fina och så duktiga att sjunka. Hoppas de klämmer i lika bra på dagis i kväll :)
Kramar

Annas hjärtan sa...

Tack Emelie! De är nog inte riktigt vakna för de blandar ihop det lite men det är charmigt tycker jag :-) Jag tog en filmsnutt till men på den så började Linnah gråta efter nappen så den blev kasserad! Kram på dig!