söndag 20 november 2011

Universal studios


Jösses vad mycket kort man tar...! Det tar lite tid att gå igenom dem bara :-)Jag lägger inte upp dem i kronologisk ordning, första "temaparken" vi besökte (om man nu kan säga så) var Kennedy space center, sedan följde Magic Kingdom, Epcot Center och sedan Universal studios. Och här kommer alltså bilder därifrån.

"Mina" pojkar, M och min systerson Erik, gav sig på Dr Dooms Fear Fall (på bilden längst ner th i jeansshorts och vita t-shirts) Till saken hör att M är höjdrädd och lätt mår illa av den här typen av åkattraktioner och hade sagt till mig innan att han inte skulle åka NÅGOT alls när vi var där. Jo tjena, och så ger han sig frivilligt på såna här grejer! Men han överlevde! Jag och T bangade och ångrar oss inte :-)

  

Supersnygg merchandise, enligt mig. Köpte inget, men ångrar att jag inte gjorde det! Klart att P skulle haft en "all my friends are superheroes" eller "save our planet" och tjejerna skulle haft "I only date superheroes". Själv kanske man skulle haft den om att man gillar män i uniform ;-)

Det var så komiskt att jag var tvungen att ta kort på det. Superhjältar äter tydligen frukt! Men inte besökarna. I alla andra köer var det dock mycket folk.

Pussåkramheladan!

2 kommentarer:

Lina sa...

Haha, vilken galning M kan vara då! Jag skulle gjort som du, hållit mig borta från den där livsfarliga åkattraktionen;) Kram!

Annas hjärtan sa...

Ja precis, och han som hävdar att han är så höjdrädd att han inte kan måla huset längre, jag ska påminna honom om att han frivilligt åkte såna här galenskapsgrejer nästa gång det är dags :-)