tisdag 25 oktober 2011

Pojkrum

Å jag är så glad! Förra veckan startade vi projekt måla-om-i-Philips-rum. Och även om det är jobbigt när man håller på och man undrar varför man överhuvudtaget började och färgen inte täcker lika bra som man har trott, så ångrar jag mig inte en sekund! Fyra strykningar trots att tapeten innan var ljusbeige, man tänker ju sig att det skulle gå fort och lätt att måla över något som inte var så mörkt, men nejdå. Fast såhär fint blev det när det blev klart:
Är extra nöjd med lampskärmen i metall, den blev liksom pricken över i. Jag tycker fortfarande om alla ljusblå detaljer men han är ju ingen bebis längre utan fyller snart fyra. Men med lite såna här detaljer känns det lite tuffare. Med betoning på lite. Man ska inte ha för bråttom med att bli "stor" tycker jag!Just nu är det bara flygplan som gäller. Innan var det bara tåg, och sen bilar. Flygplanet kommer från Jabadabado och köptes för många år sen, det var mer färgglatt från början men har hamnat under min pensel.

Känner att jag försummat bloggen rejält på sistone, men väljer att inte ha dåligt samvete eftersom ni ändå är så dåliga på att kommentera ;-)

Pussåkramheladan!

8 kommentarer:

Jag och prinsarna sa...

Mohahah vilken fullträff du fick in. Helt rätt!! På dem bara ;)

Rummet blev jättefint! Duktiga ni som orkar pyssla och dona jämt. Själv är man totalt off på den fronten just nu. Känner noll inspiration. Men den kommer nog smygande med advent som närmar sig och man får börja pynta lite smått.

Stora kramar

Annas hjärtan sa...

Tack snälla du! Men jag vet fler än vi som pysslar och donar - ni till exempel! Ser fram emot en pysseldag snart, eller om ett par veckor eller så. Typ adventspyssel? Me like julen! Kram!

liffer sa...

Hum, vad kräver du av dina läsare egentligen? :)

Kanske dina inlägg är så fulländade att det inte finns nåt mer att säga? :D

Lina sa...

Jag håller med L, för även om jag inte kommenterar så kikar jag in så gott som varje dag. Både här och på hennes bloggar:)

Annas hjärtan sa...

Men tjejer det var ju inte ER jag syftade på! Ni kommenterar ju ibland dessutom :-D Eller så var det såhär man skulle göra alltså, sura lite ;-)

Lina sa...

Fast det visste jag kanske egentligen, men bara för att du verkligen ska veta att jag "håller koll" så ville jag också kommentera;) Kram!!!

Anonym sa...

Hihi, ja jag tar åt mig för jag är jättedålig på att kommentera men är ofta inne och tittar hos dig men jag är glad de ggr du hinner göra inlägg :-). Tjaoo Pernilla

Annas hjärtan sa...

I get the point, jag ska gnälla oftare. Vilken bra respons det blev! :-) Hej på dig Pernilla, fortsätt kika in hos mig vettja!