tisdag 4 januari 2011

Tyger Usch vilken tidig start det blev idag. P vaknade redan fem och skulle krypa ner hos mig och sova vidare en stund, det var bara det att blöjan läckt så han var blöt och när vi skulle byta sängkläder vaknade Linnah så det var lika bra att gå upp. Har i och för sig hunnit med att pyssla lite, men det går ju fortare utan barn i knät så i vanliga fall föredrar jag kvällarna :-) Har gjort ett experiment med en zinklåda idag. Min syster var här förra veckan och berättade att hon är på jakt efter fina kartonger att förvara julsaker i, känns lite roligare att ta fram dem om de ligger fint förpackade och det håller jag helt med om. Så nu kan jag inte sluta tänka på det utan är på kartongjakt för fullt. Köpte några i papp på panduro igår, men helst skulle jag vilja ha i zink eller trä och i format som en skokartong ungefär men det var visst inte så lätt att hitta till rimlig summa. Tips mottages tacksamt! Har fått en fråga om tygerna till Linnahs lapptäcke, de flesta av dem kommer från Panduro. Pussåkramheladan!

3 kommentarer:

Madeleine sa...

Tack för svar om lapptäcket! Jag var inne på dina album på styleroom och såg en sådan vacker lampa med änglavingar. Får man fråga vart den är köpt?

Erica sa...

hittade till dig på styleroom, och vilket underbart hem du har! undrade lite vart du hittat tavlorna över barnsängarna, har letat o letat men ej hittat några.
tacksam för svar:) MVH/ Erica
Eriica_jhs@hotmail.com

Hvita Hjärtat sa...

Hej!

Hittade hit till din blogg, så mycket fint du visar! Jättesött lapptäcke! Nu ska jag kika vidare här hos dej!

Ha det gott!

Jennie