onsdag 15 september 2010

Noga eller inte noga? Nu är Linnahs rum äntligen på G. Fönstret är på plats och man kan se konturerna av det som ska bli ett barnrum. Har börjat kika på dörr, och det visade sig att den modell som vi har i resten av huset kostar över 2000 kr styck. Lite onödigt med tanke på att en snarlik modell på Byggmax kostar under 700. Nu är frågan - noga eller inte noga? Kommer någon överhuvudtaget att tänka på att de inte är precis lika? Bilder lånade från Kungsäter (till höger) och Byggmax. Skriv gärna en kommentar i bloggen! Linnahs rum. Till vänster, där tv:n står idag, blir en öppning till det som förut var en bastu. Pussåkramheladan!

3 kommentarer:

Jag och prinsarna sa...

Vet du hur jag skulle göra?? Jag skulle köpa den billiga dörren och sen sätta den i dörrhålet mellan kök och tvättstuga och sen ta den gamla dörren därifrån till Linnahs nya rum. Så blir alla dörrar lika upp där de sitter nära varandra och ingen kommer någonsin tänka på att den i köket är annorlunda eftersom det inte finns någon mer dörr i närheten av den :)

Jag och prinsarna sa...

Glömde ju skriva att det ser ut att bli jättefint. Ni är superduktiga. Kommer bli en helt ny övervåning :)

Marits vita skrin sa...

Jag var precis påväg att skriva att du skulle köpa den dyra dörren för annars kommer du nog störa dig på den jämt (du är som jag, hihi)
men nu när jag läste Emelies svar så tyckte jag det var smart.

Kommer rummet att bli störe alltså när bastun ryker? Fattar jag rätt då, eller blir det en dörr till där?
Kramis