tisdag 6 april 2010

Fifi I söndags var det dags för en av årets höjdpunkter - Fifi kom på besök till Plantagen i Falun! Vi har varit där två gånger tidigare och det har alltid varit skoj. Den här gången krockade det med Philips sovtid så han fick stanna hos mormor och morfar och vila medan vi tog med oss tjejerna och åkte in. Linnah hade ju inget ut av det, men hon är inte så lätt att "låna ut" eftersom hon är så bökig med maten. Thilda och Fifi planterade blommor tillsammans! Linnahs första möte med Fifi. Det fina med Plantagen är att de inte bara säljer växter! Jag passade på att kika runt lite och ta lite bilder. Fastnade för de här söta kuporna, men hur praktiska är de egentligen när man har småbarn?
Köpte en sån här kruka istället. Den ska jag ha på barnens lilla altan.
Det fanns även matchande änglar. Stod och höll i en men bestämde mig för att fundera på saken... Såna här däckstolar köpte jag på rea förra året. Kan riktigt föreställa mig ett saftkalas när barnen sitter i dem! Slog till på en sån här rosa pall också. Även den ska hamna där ute. Tyvärr så fanns den inte i blått, men det kanske kommer in? Köpte en sån här matta också, en rosa förstås. Sen ska jag sy vimplar och dynor i vaxduk har jag tänkt. Tror att de ska bli blå!
Vi fastnade även för de här fina grillarna, men det är kanske inte så praktiskt med en grill i lagom barnhöjd...
Kryddpinnar
Jag fick ett par trädgårdshandskar av Mathias. Han betalade dem gladeligen om jag lovade att använda dem. Men jag sa att jag ska tänka på saken...vill ju inte smutsa ner dem ;-) Städredskap man blir glad av!
Thilda tyckte att kaktusarna var söta!
Hon fick även välja några påsar med frön och valde lupiner och blommor som ska locka till sig fjärilar. Ett bra val!
Tjingeling! Vi ses väl nästa år igen Fifi? Pusskramheladan!

3 kommentarer:

Lovilin sa...

Men vad synd att vi missade det, det besöket hade Lovisa gillat!
Hoppas det blir fler gånger, hon gillar ju Fifi skarpt!

Kram

Lantliga drömmar sa...

Vilka fina saker der fanns hos Plantagen, får ta och göra en tripp dit. Nilla

www.ulltussen.blogg.se sa...

Tack så mycket! Jag fick en jättefin dag. Ni ser ut ha fått en jättefin utflykt till Falun, jättehärliga bilder du bjuder på!