måndag 25 januari 2010

Omgjort! I lördags drog vi igång med lite ommöblering på Philips rum. Trots min förkärlek för att pyssla och boa var jag inte ett dugg sugen, men nu ångrar jag mig inte för det blev jättebra! Bra initiativ M! Sängen bytte plats till en yttervägg, något jag inte var så pigg på från början, men å andra sidan - ingen sover här och lär väl inte göra det än på ett tag! Lilla skrivbordet som är så gulligt får precis plats under fönstret. Vimplarna är sydda av blandade himlatyger och så har jag blandat in lite jeanstyg från hans favvojeans som blev för små.
Klart att kaninerna måste ha någonstans att sova.
Ovanpå garderoberna sitter en nalle med Philips 6-månaders tröja på sig. Tänk vad tiden går fort! Snart 1½ år sedan denna bild togs! Här ser ni tröjan :-)
Flygplanet hamnade ovanför sängen istället för ovanför fåtöljen som förut. Inser nu att den sistnämnda inte finns med på bild men det är en stor mörkblå öronlapp som går under smeknamnet sagofåtöljen.
En byrå som faktiskt hängt med sedan jag och M bodde i lägenhet fick flytta upp och rymmer nu alla hans tåg, bilar, duplo och megabloks. Mycket bra! Hjälp vad klockan är mycket! Dags att rusa! Pussåkramheladan!

1 kommentar:

Johannah sa...

Åhh vad fint! Önskar jag hade talang för inredning!