fredag 20 februari 2009

Vem stjäl mina bebisar?? Nu har tidstjuven varit framme igen! Philip, som nyss var nyfödd, har fyllt ett år idag! Lillterroristen har bökat lite med oss inatt, och grattandet imorse fick avbrytas till förmån för ren blöja och torr pyjamas ;-) När vi återupptog firandet så fick jubilaren syn på sin vällingflaska och yrkade genast på att få den! Sedan var det roligare att inspektera sänglampor än att öppna paket, men så är det ju när man fyller ett. Tur att syrran fanns till hands, hon hjälpte mer än gärna till! Ettårstårtan med en bil, förstås! Klart man ska ha en streamliner när man kommer från Borlänge!
Födelsedagsbrickan med lilla tåget!
Pannkakstårta till lunch. Thilda har stajlat med geléhjärtan och maränger (!)
Stans snyggaste ettåring!
Favoritpresenten var ett fotoalbum med bilder från hela hans första år. Många fina kort fanns det!
Jag stod och velade på Mig & Alice förra veckan och kunde inte bestämma om jag skulle köpa den här lådan eller inte, först bestämde jag mig för att låta bli, men sen ångrade jag mig och slog till. Thilda har förstås fått den rosa varianten (vem blir förvånad?)
M skrattade lite åt bilbanan som var "väldigt analog", men såååå himla snygg! Från danska Sebra. Nu är det sovdags här! Kram på er!

4 kommentarer:

Jag och prinsarna sa...

STORT GRATTIS till lille Philip som blir stora killen idag. 1 helt år. Det är inte klokt vad tiden går snabbt :)

Kram från oss

Lina sa...

Grattis till lillkillen! Ett helt år sedan han kom... Och tänk att det är hela tre år sedan du blev mamma första gången! Vilken tur du har haft:) Kram

Johanna sa...

Hej! Har du kvar den bilbanan? Kanske vill sälja isåfall? Hittade din blogg när jag sökte på den :) du kan väl maila isf: johannaholmberg@live.se

Annas hjärtan sa...

Hej Johanna! Tyvärr, den är inte till salu! Den ska sparas till barnbarnen :-)

//Anna